Finnair Plus

Senast uppdaterad:

Finnair Plus är Finnairs bonusprogram. Medlemmar får nivåpoäng och bonuspoäng när de flyger, vilket gör att de kan dra nytta av många värdefulla och spännande förmåner. Genom att samla nivåpoäng kan kunderna flytta uppåt i nivåerna i Finnair Plus-programmet – Basic, Silver, Gold, Platinum och Platinum Lumo – och använda sina bonuspoäng på Finnair Plus-bonusar.

Nivåpoäng samlas in på reguljärflyg med Finnair och andra oneworld-flygbolag, medan bonuspoäng samlas på Finnair- och oneworld-flyg samt på tjänster som tillhandahålls av våra Finnair Plus-partner.

Läs mer om de olika förmånerna som finns för medlemmar på de olika nivåerna i Medlemsnivåer.

Som medlem i Finnair Plus får kunden personlig och flexibel service samt exklusiva erbjudanden och förmåner – och sparar dessutom pengar.

Finnair Plus-medlemmar kan också dra nytta av de olika lounge-tjänsterna på Helsingfors-Vanda flygplats och partnerlounger runt om i världen.

 

Samla poäng

Som Finnair Plus-medlemmar samlar kunderna poäng varje gång de reser med Finnair- eller oneworld-flyg och när de köper produkter och tjänster från vårt omfattande partnernätverk.

Ta reda på mer om att samla poäng

 

Använda poäng

Det finns massor av bra sätt att använda bonuspoäng. Kunderna kan exempelvis använda dem till att köpa Finnair- och oneworld-bonusflyg, eller för att köpa produkter och tjänster från våra partner.

Ta reda på mer om att använda poäng

 

Köpa Finnair Plus-bonuspoäng

Kunder kan nu köpa bonuspoäng för att öka på sitt poängläge och ta vara på fina bonuserbjudanden snabbare. Läs mer!

Köp poäng

 

Bli Finnair Plus-medlem

Genom att gå med i Finnair Plus kan kunderna börja samla poäng och dra nytta av medlemsförmåner direkt. Medlemskap är kostnadsfritt och det går snabbt och enkelt att registrera sig.

Gå med nu

 

Partner

Finnair Plus-medlemmar kan samla och använda Finnair Plus-poäng för Finnair Plus-partners tjänster. Aktuella partner, förmåner och specialerbjudanden finns iFinnair Shop.

 

Har du några frågor?

Du hittar svaren på de vanligaste frågorna här.